11.10.2013. u Biznis Inkubatoru Novog Sada će se održati Startap Vikend, događaj koji se već neko vreme odigrava širom sveta.

Kompletna priča se vrti oko toga da ljudima koji imaju ideju za posao pruže priliku da upoznaju svoje buduće partnere, formiraju model poslovanja, razrade ideju, i predstave je sudijama, sve uz pomoć mentora koji će biti tu da im pomognu i pruže maksimalnu podršku.

Ljudi koji se odluče da posete događaj će imati da između ostalih čuju predavanje Vladimira Prelovca, šefa jednog od najuspešnijih mladih firmi iz Srbije — ManageWP, dok će drugi predavači biti naknadno najavljeni.

O pičevima startapa će odlučivati Boban Tanović iz Eton Digital-a, i prof. Vojin Šenk sa Univerziteta u Novom Sadu.

Mentori koji će pomagati ljudima da što bolje predstave svoju ideju su: Mirko Topalski (Eipix), Saša Popović (Vega IT Sourcing), Aleksandar Gvozden (CaseTrek), Siniša Komlenić (Themes Kingdom), Nikola Arežina (BeRGB), Boban Mikšin (Vega IT Sourcing), + moja malenkost.

Ukoliko vas zanimaju nove tehnologije, ako ste programer, dizajner, ili jednostavno volite da pravite stvari, prijavite se i testirajte svoju poslovnu ideju.

Najgore što može da se desi je da izađete puni uvida i informacija o poslovnom svetu u kome ćete se uz malo sreće (i puno teškog rada) naći u bliskoj budućnosti.